Happy New Year 2013

Wat is het belangrijkste in ons leven? Goed werk, veel geld, een gezin, veel vrienden, goede vrienden, een mooie auto, veel vakanties, veel vrije tijd… Zo hecht een ieder van ons een eigen waarde aan de dingen in zijn/haar leven.
Voor mij is één van de belangrijkste dingen in mijn leven een een goede gezondheid! Want wanneer je dat hebt, heb je alles in huis om goed te kunnen presteren om ook al dat andere te krijgen.
Vaak nemen wij dingen als vanzelfsprekend. Voor ons misschien kleine dingen, maar voor anderen wellicht groot en onbereikbaar. We moeten dankbaar zijn voor de mogelijkheid om op twee voeten te kunnen staan, dingen te kunnen aanraken en vasthouden met onze handen, de schoonheid van het leven te kunnen zien met onze eigen ogen, de geur van de rozen te kunnen ruiken, de smaak van al dat heerlijke voedsel te kunnen proeven en het gebruik kunnen maken van al onze zintuigen, gebruik te kunnen maken van ons hele lichaam en om elke dag te kunnen genieten. Degenen die niet over deze luxe hebben weten dat maar al het goed – de rest van ons moet er van tijd tot tijd aan herinnerd worden en hier dagelijks dankbaar voor zijn.
Let erop om gezond te blijven, positief te zijn en er ‘gewoon’ te zijn voor je gezin.
Veel mensen besteden hun gezondheid om meer rijkdom te verkrijgen, en daarna moeten ze hun rijkdom besteden om hun gezondheid te herwinnen ….
Lichamelijk en geestelijk gezond blijven en ook onze geliefden daarbij helpen is het allerbelangrijkste wat er is!
Ik ben ook meer focus gaan richten op mijn gezondheid en die van mijn familie. Ook heb ik meer tijd vrij gemaakt om samen met mijn gezin door te brengen. Tijd is zo kostbaar. Verspil geen enkele dag!
Velen dachten dat 21-12-12 het einde van de wereld betekende. Gelukkig was dat niet zo. Het is het begin van een nieuw tijdperk. Welkom op het begin van de nieuwe wereld. En omdat we allemaal een tweede kans hebben gekregen, er is geen beter moment dan nu om de persoon te worden die je wilt zijn, de persoon die je zou moeten zijn, en maak de wijzigingen in je leven. Mogen deze veranderingen ook bijdragen aan het maken van een betere wereld en het bevorderen van vrede, gerechtigheid, milieu bewustwording, respect, mensenrechten en sociale verantwoordelijkheid voor iedereen.
Dank je voor het nemen van je kostbare tijd om mijn dankbaarheid te lezen. En ook bedankt voor het nemen van de tijd om ook anderen eraan te helpen herinneren wat we allemaal nodig hebben en dat ook onze prioriteit te maken. Dat is waar onze ware rijkdom ligt!
Ik wens je een gezellige en sfeervolle jaarwisseling toe en een gelukkig 2013 met veel liefde, veel energie, veel succes en vooral veel goede gezondheid!

Judith

By | 2018-05-29T11:05:50+00:00 December 31st, 2012|Gezondheid|0 Comments